Eilen siis ajeltiin Ouluun korkkaamaan Ketkun kisaura agilityn saralla. Kontakteja haluan vielä varmistella ja varmistella ja varmistella ennen kuin ilmoittaudutaan agility-radalle, joten eilen vuorossa oli vain hyppäri. Pari pitkähköä käännöstä ja yksi huono takaaleikkaus (K ehti pyörähtää ympäri..) radalle mahtui, mutta muuten Ketkun viiletys oli oikein mukavaa menoa ja nollahan sieltä tuli ja aika -15 ja rapiat, jolla irtosi luokan voitto. Ei siis hassumpi kisauran aloitus :)

Källin kanssa juostiin yksi agilityrata. Vaikka yleensä Källi on mennyt kisoissa aina treenejä paremmin, nyt tilanne oli kyllä ihan toisinpäin. Viime aikoina pikkumusta on ollut tosi täpäkkänä treeneissä, mutta kisaradalla meno oli tosi löysää ja hylly tuli Källin haahuillessa A:lle pussin sijasta. Positiivista oli se, että kepit olivat tällä kertaa ihan hyvät ja kontakteilla Kälpyri ei yrittänytkään venkoilla :) No, Källi on Källi eikä sitä voi syyttää mistään kun se kattelee niiiiin viattoman näköisenä kulmakarvojensa alta... ;)

Lähiaikoina on treenattu pääosin agilitya, välillä ihan vähän tottisteltu. Tottiksen suhteen pitäis kyllä aktivoitua jos meinataan Källin kanssa tänä vuonna mennä voittaja-luokkaan. Pk-kokeet on taidettu nyt kokeilla Källin osalta - se selvästi paineistuu laukauksista ja vaikka treeneissä se toimii ihan hyvin ampumisen jälkeenkin, kisatilanne ja minun jännitys siellä on sille liikaa ja tottiksesta tulee kamalan näköistä eikä pikkukoiralla ole lainkaan kivaa :-(  Riittäköön sille jatkossa siis tokoilu.

Ketkun kanssa on otettu muutama helppo viestitreeni 200-300 metrin juoksumatkoilla. B-A ja A-C menevät tosi hienosti, mutta C:ltä A:lle lähteminen tökkii. Tähän mietimme syytä ja ratkaisua.

Jospa sitä saisi tällä viikolla vaikka jäljenkin tallattua. Katotaan...