...eli se, että koiriani ohjaa agility-radalla kyyryssä hiipparoiva Notre Damen kellonsoittaja, joka välillä nousee suoraksi ottaakseen muutaman naurettavan näköisen takakenoaskeleen ja kuvittelee juoksevansa lujaa. Eli joo, en taida uskaltaa enää jatkossa kuvata kisaratojamme. Mieluummin elän siinä harhakuvitelmassa, että olen loisto-ohjaaja ja juoksen tuulispäänä lentävällä askeleella ;) Ja niitä videoita en todellakaan laita julkisesti esille. Niin.

Lauantaina oltiin siis Källin kanssa agility-kisoissa Oulussa. Eka rata oli tosi kinkkinen ja ihanneaika tiukka. Viisi koiraa taisi saada tuloksen, lopuille hylly. Ja kukaan ei päässyt ihanneaikaan, nopeimmalla tuloksen saaneellakin oli yliaikaa yli 4 s. Meidän rata oli tosi tökkivä ja loppusuoralla otettiin vielä hyllykin Källin valitessa, ylläri pylläri, putken sijasta A:n. Videon mukaan yliaikaakin tuli varmaan 10 sekuntia... Toinen rata oli hyppäri ja vaikka sieltäkin tuloksena oli hyl., tällä kertaa kyseessä oli hieno hylly. Källi meni reippaasti ja pysyi ihanneajassa, harmi vaan että keskellä rataa vippasin sen väärälle esteelle kepeille viennin yhteydessä. Muuten rata virheittä ja sujuvasti. Hyvä Källi :) Jatkossa pitää keskittyä myös saamaan niitä tuloksia. Hyllyjä löytyy jo tarpeeksi meidän talosta...

Myös Keppuli kävi koikkelehtimassa lämmittelyesteillä. Otettiin putkeen lähetyksiä ja kahta hyppyä matalilla rimoilla niin että itse juoksin koiran vieressä. Hyvin mänt. Pikkuelläin on innoissaan niinkuin aina.