Oltiin Ketkun kanssa Hansu-kasvattajan luona kyläilemässä ja käytiin samalla reissulla kokeilemassa mitä Ketku tuumaa lampaista. Perimän puolesta voisi pennelissä olla hyvinkin ainesta paimennushommiin, mutta ainakaan nyt ensimmäisellä kerralla pikku K ei syttynyt touhuun. Kiinnostui kyllä ohi juoksevista päkättimistä, mutta muuten ei juuri reagoinut niihin. Kokeillaan varmaan vielä uudemman kerran noin vuoden ikäisenä ja katotaan silloin tilanne uudestaan.

Samalla reissulla tavattiin myös yhtä pentua lukuunottamatta kaikki Ketkun sisarukset. Porukkaa oli hauska seurata, kaikissa oli niin paljon samanlaista, mutta myös niin paljon erilaista. Mainioita tapauksia kaikki! 

Lammasreissun jälkeen otettiin vähän tottista Ninnin pihalla. Ketkulle sivulletuloa ja sivulla istumista, luoksetuloa ja leikkimistä. Leikki taas oikein mukavasti, vaikka treenipaikka, lelut ja treeniä seuranneet ihmiset olivat vieraita (Hansua lukuunottamatta). Sivulletulon palkkaamispaikkaa päätettiin muuttaa ja heti muutaman toiston jälkeen asennosta tuli tiiviimpi. Hienoa! Nyt vain täytyy päästä ruuasta eroon sivulletulon yhteydessä...

Ketku muisti pentuajan paikat ja koirakaverit hyvin selvästi ja oli yhtä mykkyrää nähdessään Hansun koirineen. Viksu toimi edelleen mainiona "leikkitätinä", tosin nyt vastuksena oli jo hieman isompi ja nopeampi penneli ;) Kiitokset Hansulle yöpaikasta ja mukavasta reissusta!