Keski-ikäistyminen ilmeisesti lähestyy kun sienestäminen alkaa kiinnostaa. Tosin aika äkkiä taitaa kiinnostus lopahtaa jos saalis on tämänpäiväisen kaltainen - ei sienen sientä. Siis ei yhtään ainoaa. Tunnistan kylläkin ainoastaan yhden sienen edes sen verran jotenkuten, että uskallan sitä syötäväksi kerätä. Ja kyseessähän on suppilovahvero. Noh, ens viikolla otetaan uusiksi. Ja koirillehan tuo sienestäminen on kuitenkin mukavaa puuhaa ilman saalistakin - Ketkulle vauhti ja matka eivät ole liian kovia ja nakusterit saavat huidella pitkin poikin ilman että kukaan on jatkuvasti huutelemassa ;)



1925999.jpg




Pikku K otti tänään ensikosketuksen veteen - plumpsista vaan ja niin oli koiranpentu märkänä. Uimaan ei onneksi tarvinnut alkaa vaan mulahdus sattui ihan matalassa rantavedessä. Ja kastumisen jälkeen tietysti vuorossa hirveet kastumishepulit ja sen jälkeen kuivattelua auringossa.




1926019.jpg



"Viestiä" on treenailtu taas parilla lenkillä, välimatka on edelleen ihan minimaalinen, koitetaan vaan saada Ketkulle mielikuva siitä, että meidän välillä on ihan huippukivaa vipeltää. Ja niin tuntuu olevankin! Eilen Källi juoksi osan pätkistä Ketkun edellä ja tämä sai selvästi aikaan vielä enemmän vipinää pikkumiehen kinttuihin. Täytyy varmaan kuitenkin varoa ettei edellä ole aina kirittäjää, ettei pentu pidemmän päälle kieltäydy yksin juoksemisesta. Ehkä. Kenties.




1926015.jpg



Tottistelu on edelleen samaa maahanmenoa, istumista ja sivulletuloa. Sivulletulossa on alettu jo oikomaan - kun ei millään jaksais kiertää lihapullan perässä sieltä tolkuttoman kaukaa takaa kun isosiskokin saa hypätä suoraan edestä sivulle... ;) Niin ja osaahan Ketku jo istua ihan issekseen ruokakupin edessäkin lupaa odottamassa. Viime viikkoon saakka oli pakko pitää vielä kättä rinnan edessä kupin kutsun ollessa liian suuri..
Ulkona harrastetaan edelleen leikkimistä: kovasti tuo Kekkuli tykkää taistella, mutta selvästikään pienillä hampailla ei ole vielä kiva tarttua mihinkään kovin isoon ja kovaan vaan suosikkeja ovat erilaiset kangasjutut ja vanhat sukat.





1926022.jpg




Alla oleva kuva todisteena siitä, että Jermukin ottaa joskus jotakin suuhunsa ja heittäytyy lapsenmieliseksi. Tosin sitä ei tapahdu kovin usein..
Kuka haluis muuten trimmata yhden pienen ja kiltin snautserin, eikö näytäkin ihanan siistiltä?




1926003.jpg




Källillä ja Ketkulla on ulkona jo ihan hyvät leikit. Sisällä mennään edelleen parrastaveto-linjalla.

Tuo pentu on muuten ihan älyttömän kiltti. Ylikiltti. Ihanan kiltti. Noh, pahempia aikoja odotellessa.




1926013.jpg