Näin se Ketku on meinannut alkaa kyselemään tottiksen osalta, erityisesti seuraamisen kohdalla paimennin on päättänyt suorittaa totaalisen musitinmenetyksen... Pipan kurssin outoileminen ei siis ollutkaan ihan vain kertaluontoista, ärh. Eilen käytiin päivällä tottistelemassa Henkan&Eevin kanssa ja Ketkun seuraaminen oli ihan kamalaa haahuilua ja kontaktin tiputtelua(!!), vaikka voin kyllä olla ihan varma, että se OSAA seurata ja vieläpä aika hyvinkin. No, eihän siinä sitten auta muuta kuin kertoa koiralle että asioita pitää tehdä vaikka ei aina huvittaisikaan. Pienillä hihnamuistutuksilla hommaan tulikin jo samantien vähän tolkkua ja illalla otin Ketkun vielä mukaan Källin tottistreeneihin, joissa sen muisti näyttikin palautuneen yllättäen ja seuraaminen näytti taas seuraamiselta. Toivottavasti muistin palautuminen on tällä kertaa pysyvää.

Källin tottistreenit sujuivat tosi kivasti. Tunnari ensin makupalojen avulla, sitten ilman. Ja jihuuuuu, molemmilla kerroilla nuuski ensin RAUHALLISESTI kaikki kepit ja sen jälkeen toi mulle ripeästi oikean!! Ruutuun menoa treenattiin eri kulmista ja ohjaajan paikan vaihdellessa. Nyt haki hyvin oikean kohdan, mutta vauhtia olisi saanut olla vähän enemmän, laukkasi aika rauhallisesti etenkin loppumatkan ruutuun, vaikka lähdöt olivatkin hyviä.

K&K:lle agilityn kontaktitreeniä maanantaina - molemmilla sujui hienosti! Myös Ketkun keinu nyt paljon aiempaa parempi.

Ketkun jälkikeppitreeni edistyy koko ajan, tosin hitaasti. Nyt kuitenkin jo ylipäänsä reagoi keppeihin eikä vain kisko eteenpäin jäljellä ja osan kepeistä jo nostaakin itsenäisesti.

Myös esineruutua otettiin viikonloppuna koko sakille (Jermulle noin kahden metrin päähän ;)). Esineruutuhan on Källin suosikkijuttu, joten sillä sujui luonnollisesti hienosti ja nyt Ketkukin teki sitkeästi töitä vaikka pienehkö esine ei heti löytynytkään :)

Huomenna vielä kenraaliharjoitukset ja perjantaina Källin ja Ketkun kanssa suunta kohti Agirotua!

Alla muutama kuva kesäkuiselta Riisitunturin reissulta.

 

Källi nuuskuttelemassa kansallispuiston tuulia (eli luultavasti poroja ;))

 

                          Jermu harmaaparta <3

 

             Siis ettekö te jo tuuuuuuuu...?

 

Päästiinhän me sinne huipulle. Matkalla tuli niin vettä, rakeita,

räntää kuin auringonpaistettakin. Se on tämä pohjoisen kesä :)