Viikonloppu meni päivystyskiireissä ja koska Oskukin oli reissussa, Ketku sai totutella myös öisiin yksinjäämisiin (tai no yksin ja yksin, seurana kaksi koiraa ja kaksi kissaa..) ;). Vähän siinä oli ihmettelemistä, mutta kotiin tullessa vastassa oli kolme unista ja venyttelevää koiruutta, joten yö oli näköjään käytetty nukkumiseen niin kuin ennenkin.

Tottistelu: Herra K on harjoitellut seuraamista "imuttamalla" ja takapään käyttämistä sivulletuloissa. Hyvinhän se sujuu, mutta minun sormet alkavat olla jo ruvella makupalaa tavoittelevien hain hampaiden käsittelystä.. Tällä hetkellä muuten putoavien hampaiden saldona on yksi etuhammas ja toinen erittäin heiluva sellainen. Maahanmeno sujuu jo huomattavasti pienemmillä avuilla ja jopa ruokakuppia odottaessa (siinä vaiheessa ei aiemmin voinut tehdä kerrassa mitään..).
Källi on treenannut olohuoneessa kaukkareita eläkepäivien tokouran varalta. Maasta seisomaan noustessa tahtoo aina edetä, pitäisi näköjään panostaa vielä enemmän tekniikkaharjoituksiin. Muut siirtymiset sujuvat ongelmitta, tosin matka on vielä aika lyhyt.
Jermukin on saanut tehdä seuraamista ja muuta pikku näperrystä. Meinaa raukka pyörtyä innostuksesta nähdessään lihapullan :)

Viikonlopppuna Osku teki Ketkulle ensimmäistä kertaa jäljen metsään. Vaikka metsä oli suht tasaista kangasta, hämäsi uudenlainen maasto sen verran, että meinasi mennä pyörimiseksi. Eilen sitten palasivat taas nurmikkotreeniin (kaareva noin 25 m pitkä jälki) ja meno oli jälleen suoraviivaista ja intensiivistä, nykyään täytyy vaan jarrutella jo ihan tosissaan.. Intoa kun on vielä enemmän kuin taitoa.


1986093.jpg
                                                        Huomaa ihanat "tyttövaljaat" ;)


Källillä sujuu näköjään pudotettu esine hienosti noudon pituudesta riippumatta. Eilen noutomatka oli n. 100 metriä ja suoritus virheetön. Ja vauhti ihan mahtava, näyttäisi olevan Källin suosikkitreeni!

Viimeksi kun Kekkuli pääsi töihin mukaan, automatkan saldo oli yksi pissa ja kaksi puklia. Eli se siitä sisäsiisteydestä.. Ei vaan kotiin ei edelleenkään ole juuri tehnyt vahinkoja, sillä on vissiin vaan jotakin mun Kuplaa vastaan ;) Kupla lähtikin eilen talviteloille Hämeenkyröön ja kohta saa myös moottoripyörän nostaa varastoon, sen verran kylmää kyytiä eilen jo saatiin. Sitten jää vielä enemmän aikaa noille karvaeläimille ja voin muuttua ihan kokopäiväiseksi koirakoirakoira-ihmiseksi ja seota lopullisesti.

Viikonloppuna oltiin myös kodalla paistelemassa makkaraa. Tämmönen kolmikko oli kodan suulla vastassa:


1986095.jpg