Tänään oltiin Kaarinan ja Heta-hoffin sekä Marja-Leenan ja Sanni-rotikan kanssa tekemässä
tarkkuus- ja esineruutua. Tarkkuusruudussa esineenä oli pieni tarranauhan palanen. Källi löysi heti esineen paikan, mutta ei saanut sitä millään otettua suuhunsa sammaleen ja partansa seasta ja lopulta kai hukkasi jo koko tarran palasen maata kuopiessaan. Tässä vaiheessa mun ois pitäny tajuta kannustaa Källiäistä kehuilla, koska lopulta se turhautui koko hommaan ja meni tarkistamaan loppuruutua. Pian kuitenkin palasi takaisin esineelle, sai sen hirveellä työllä kaivettua ylös maasta ja sitten päätti seurata isoveikka-Unkkiksen jalanjälkiä ja aloittaa esineensyöntiuransa. Kältsä kyllä yritti luovuttaa esinettä, mutta yritettyään tarpeeksi kauan pykeltää sitä irti kielestään, totesi ilmeisesti helpommaksi vaihtoehdoksi imaista sen kitusiinsa. Hohhoijaa.. Tämän luonnon kiertokulkuun päätyneen esineen jälkeen otettiin käyttöön uusi, hieman kovempi läpyskä, joka sitten nousikin hienosti ja päätyi heti minun käteen saakka. Tosin välissä piti hieman huilia, koska Källin kuppi meinasi mennä ihan nurin ja se alkoi heilutella äänihuuliaan ihan hillitsemättömästi tajutessaan mihin se ensimmäinen esine oli humpsahtanut... on se hölömö otus ;) Esineen nielaistuaan se oli suurinpiirtein yhtä älykkään näköinen kuin tässä 4 vuotta sitten otetussa kuvassa ;) Mutta eikö oo mahdottoman hyväntuulisen näköinen pikkukoira?


1931385.jpg


Ja tässä lisää meidän perheen älykkyyttä


1931404.jpg


Ja vielä vähän ;)


1931414.jpg



No niin, sitten taas asiaan..

Esineruudussa oli neljä vierasta esinettä, joista haetutin kolme. Källi teki kyllä koko ajan ihan hyvin töitä, mutta oli jotenkin hieman vaisun oloinen. Yleensä se sinkoaa ruutuun ihan into piukkana, mutta nyt otti viimeisen esineen kohdalla jopa muutamia raviaskeleita. Kuitenkin ennen ruutua viritellessä oli ihan täpinöissään kuten normaalistikin. Kummallista.


Ketku sai tutustua kahteen uuteen koiraan, Hiski-bortsuun ja Sanni-rotikkaan. Alussa taas jänskätti kovasti, mutta jonkin ajan päästä alkoi jo itsekin haastamaan kaveria leikkiin. Nyt pitäisi saada paljon kokemuksia isoista, rauhallisista ja ystävällisistä koirista, kaikki vieraat koirat kun tuntuvat ihan järestään olevan kovin jännittäviä ainakin aluksi. Kaikki ihmiset sen sijaan ovat edelleen jippii ja ihanaa :) Tutustelun jälkeen revittiin lelua muiden koirien läsnäollessa ja ihan älyttömän hyvin Ketku taisteli lelustaan muista koirista välittämättä!