Tänään ja eilen oltiin Pipan eli Pärssisen Piritan tokokurssilla täällä Kuusamossa. Källin kanssa saatiin hyviä vinkkejä meidän ongelmakohtiin eli kaukoihin ja tunnariin. Källi teki töitä tosi kivasti ja yritti yrittämistään. Ehkä meidän pitäis nyt ihan oikeesti alkaa tähdätä sinne syksyn voittajaluokan kisoihin...

Ketkun kanssa taas ei mennyt oikein putkeen. Se otti etenkin eka päivänä tosi paljon häiriötä yleisöstä ja en oikein saanut siitä oikein mitään irti koko kurssin aikana.  Eteenistumisiin saatiin sentään parannusta, ne kun ovat menneet viime aikoina jo liian tiiviiksi (eli käytännössä istuu jo melkeen minun alla..), samoin liikkeestä istumista aloitettua. Lisäksi seuraamisen liikkeellelähtöä saatiin tiiviimmäksi ja tarkemmaksi. Luoksetulossa se alkoi jumittamaan ihmeellisesti, nyki vaan käskyn saatuaan mutta ei lähtenyt liikkeelle ja jos lähti niin tosi löysästi. Toivottavasti tämä oli vaan jotakin ohimenevää, koska herra K oli kyllä molempina päivinä ihan OUTO.

Kontaktitreenit Keppulin kanssa ovat sujuneet hyvin. A ja puomi nyt jo melko varmoja, keinulla edelleen varovainen. Källikin teki pitkästä aikaa oikein hyvän ratatreenin ja myös kontaktit sujuvasti.

Keppitreeni alkaa tuottaa tulosta ja nyt Ketkulla on jo jonkinnäköistä kiinnostusta jäljellä oleviin keppeihin, joskus jopa oma-aloitteisesti ottaa ne suuhunsakin. Nyt on siis tehty ihan erillistä keppijälkeä, jossa on muutaman metrin välein keppejä eikä makkaraa lainkaan.