Tällä viikolla on keskitytty täysin nauttimaan aurinkoisista kevätpäivistä järven jäällä ja treenit ovat jääneet kovin vähiin. Pikkupätkiä tottista on räpelletty kaikkien kanssa ja Ketkua (ja Källiäkin siinä sivussa) on juoksutettu pari kertaa viestillä. Oltiin taas avoimella paikalla ja matkaa oli nyt pisimmillään noin 300 m. Muuten K:lla oli taas näköyhteys, mutta viimeisellä matkalla olin niemen takana "piilossa". Hyvin penneli selvisi myös ns. jälkiosuudesta. Multa lähti tosi hyvin matkaan kaikilla lähetyksillä, mutta Osku oli joutunut kahdella kerralla toistamaan käskyn. Hmm, miksiköhän? Tämän jälkeen oli kyllä lähtenyt hyvin. Juoksee tosi päämäärätietoisesti, lujaa ja kovalla innolla :)

Lenkkeily on viime aikoina ollut ihanan stressivapaata, järven jäällä kun tuota riistaa on hyvin vähän ja jos joku öttiäinen sattuukin tulemaan vastaan, korkea hanki estää snakujen jahtausyritykset. Ketku taas on nykyisin aivan mahtavan helppo tapaus arkitottelevaisuuden suhteen - pienikin vihjaisu, olipa se sitten kielto tai kutsu, toteutetaan kyllä lähes poikkeuksetta heti. Ihana otus!

Källillä ja Ketkulla on edelleen tosi hyvät juoksurallit keskenään ja myös Jermu osallistuu leikkiin ilahduttavan usein. Tosin eniten innoissaan se on silloin kun partanaamat kurmuuttavat yhteistuumin ärsyttävää kakaraa ;)


Nysä toimii muuttokuorman purkamisen laadunvalvojana..



            ...mutta Gizmo sen sijaan tyytyy seuraamaan puuhaa mukavasti uunin pankolta


        Alla olevat kuvat Mikko Järvenpään käsialaa. Kiitos Mikko!



                              Kerrankin koko sakki samassa kuvassa



       Nyhjäystä koko porukan voimin:








                                                  Källi täpäkkänä


                                                     Ei huolen häivää


Ketkun krokotiili rock:







 





Ja lopuksi strippi, joka kuvaa TÄYDELLISESTI Källiä ;D