Ihana auringonpaiste jo toista päivää peräkkäin! Täytyihän meidän nyt aloittaa jonkinlainen uusi talvikelin harraste kun tänne napapiirille ollaan sijoituttu. Eli synttärilahjaksi hartaasti toivotut lumikengät pääsivät heti kovaan käyttöön ja niitä on testailtu nyt pariin otteeseen järvellä. Vempeleet antavat mahtavan vapauden liikkua missä tahansa eikä lenkkeillessä olla enää riippuvaisia moottorikelkan jäljistä. Lisäksi koirat ovat kerrankin edes vähän aikaa väsyneitä ja tyytyväisiä kunnon lumihankilenkkeilyn jäljiltä :)

Täällä lunta tulee sen verran tiheään tahtiin, että päällimmäisenä on aina jonkinlainen "puuterilumikerros" eikä hanki upota epätasaisesti rasittaen niveliä. Niinpä olen uskaltanut lenkittää vielä kasvuiässä olevaa Kepulimiestäkin hangessa.

Ensi viikolla koitan saada taas hieman kuvia blogin piristykseksi kunhan saan kameran Kuusamoon. Tänään lähden Vesilahteen pakkailemaan loput kamat laatikoihin ja koiruudet pääsevät viettämään kissanpäiviä Oskun isän luokse. Saapa nähdä mitä koiruuksia tällä kertaa keksivät... ;)