Viime viikolla keskityttiin nauttimaan syksyisestä luonnosta. Lenkkeiltiin niin Kouvervaaralla kuin Julmalla Ölkyllä (mahtava kanjonijärvi Etelä-Kuusamossa) istuen välillä tulilla lepuuttelemassa koipia. Enpä kyllä äkkiseltään keksi paljon parempaa tapaa kuluttaa vapaapäiviään :) 

Poroilla on rykimäaika meneillään ja liikkuvuus siksi kai normaalia vilkkaampaa, joten partiaiset ovat joutuneet tyytymään aika paljon fleksi-lenkkeilyyn. Toki välillä pääsevät nekin hieman vetämään rallia vaaran rinteillä ja kanjonin reunoilla (tosin pakko oli pistää ne narun nokkaan siinä vaiheessa kun 50 metrin pudotus kanjonijärveen alkoi näyttää jo enemmän kuin todennäköiseltä...), hulluksihan ne muuten hurahtaisivat (ja me myös..) ;D

Ketku on reenaillut patikoinnin lomassa esineruutua, jälkeä ja agilitya. Esineruudussa treenikaveri vei esineet koiran nähden aikalailla takarajalle, jonka jälkeen Ketku päästettiin hommiin. Etsi ja toi hyvin, hienoa :) Viime viikon jäljellä oli pituutta noin 200-300 askelta ja ruokaa oli ehkä joka neljännellä-viidennellä askeleella. Teki hyvin töitä, kulmassa hieman pyöri, mutta selvitti itse ongelman. Oskun mielestä ajaa nyt jälkeä paremmin ja tarkemmin kun nameja ei ole enää joka askeleella. Niin, Osku siis edelleen hoitaa pääasiassa tuon jälkipuolen. Tosin minun pitäis opettaa ne kepit jos vaan saisin joskus aikaiseksi... Agilityssä tehtiin pientä radanpätkää tyhjine kulmineen ja takaaleikkauksineen. Takaaleikkauksissa vielä hieman tökkivää menoa, mutta kyllä niistäkin selvittiin. Ja nyt myös puomi sujui keskellä rataa oikein mallikkaasti - pysähtyi alastulolle jarrut kirskuen, jiihaa!

 


                                               Kouvervaaralla huilimassa



                                              Pöljät pojat ja Julma Ölkky



               Takakorkea teini-Corolla maastoutuu aika hyvin Julman Ölkyn maisemiin




                                Eikö ookkin SöpöPieniKiltti koira..?? ;D