Niin, eli nyt on Ketkun kanssa projektina saada agilityn kontaktit kisakuntoon Agirotuun mennessä. Ollaan otettu kontakteja pääosin yksittäisinä esteinä ja tehty toistoa toiston perään. Keinu pääsi taas kerran rämähtämään ja sitä herra K hieman jänskättää. No, sitäkin kun otettiin ees sun taas ja joka välissä makkaraa kitaan niin jopas loppui jännitykset ainakin sillä kertaa. Turhan varovaisesti se sen silti menee. Puomilla ja A:lla kontaktit hyvin, tosin nyt kun targetti ei olekaan enää ihan kontaktin alastulon jälkeen, vaan Ketku joutuu tekemään pysähdyksen ikäänkuin tottelevaisuusliikkeenä, on alkanut harmittavasti himmailemaan vauhtia jo alastulon alussa etenkin puomilla. No, 1-luokassa Ketkulle ei takuulla tule ongelmia ihanneaikojen kanssa vaikka vähän himmailisikin, mutta tokihan sen täytyy oppia menemään täydellä vauhdilla alas asti. Källin kanssa on treenattu juoksukontakteja - hyvin pelittää (mutta miten kauan). Tirppana (eli tämä ihmisvahvistuksemme) on olosuhteiden pakosta ollut lähes joka kerta mukana kentällä ja seuraa silmä tarkkana koirien menoa. Kohta alkaa varmaan jo huutelemaan kommentteja kentän laidalta ;)

Viime viikolla oltiin ekaa kertaa tälle kesälle tottistelemassa porukalla. Ketku seuraili ja harjoitteli etenkin oikealle käännöksiä tiiviimmiksi. Källi taas palautteli mieleen ruutua ja metalli- sekä tunnistusnoutoa.  Jospa saatais nyt viikottain treenattua oikein kunnolla ja lyhyempää kotitreeniä tietysti siihen päälle useamman kerran viikossa.

Ketkulle on otettu pari viestitreeniä, edelleen vahvistaen C-A-pätkää. Nyt sekin on sujunut ongelmitta, tosin toisella kerralla pysähtyi kerran ihan C-A-pätkän lopussa, mutta tuli omin avuin minun luokse.

Kekkuli on päässyt myös nuuskuttelemaan jälkeä. Edelleen makkaraa siellä täällä ja nyt kulmia on ollut mukana jo useampi/jälki. Pituudeltaan jäljet olleet hyvin lyhyitä, ehkä max. 100 m. Työskentelee hyvin ja kulmatkin sujuneet hienosti. Kepeistä ei vaan ole edelleenkään jäljen päällä lainkaan kiinnostunut - haluaisi vain kiireellä jatkaa jälkeä eteenpäin. Täytyy ilmeisesti vahvistaa ilmaisua vielä oikein huolella erillisissä treeneissä ja ottaa vasta sitten kepit jäljen päälle.

Jermu on vanhoilla päivillään alkanut aivan hassuksi ja on ihan ihastunut Jennin Urho-setteriin, vaikka yrittääkin vähän esittää vaikeasti tavoiteltavaa ;) Tunne on molemminpuolinen ja yhteisillä lenkeillä on papparaisellakin kerrankin leikkikaveri <3