Eilen tosiaan oltiin Källin kanssa ekoissa 3-luokan agility-kisoissa. Agilityradalla alla oli 0-tulos kolmanneksi viimeiselle esteelle saakka, jossa annoin Källille erityisen selkeät merkit mennä ihan väärälle esteelle ja siitähän se hylly napsahti. Pöljä minä. Alkuratakin oli kyllä hieman "korvaton" sisältäen parran hulmuamista ja piiiitkäksi venyneitä käännöksiä. Mutta vauhtia oli mukavasti ja kontaktit K otti hyvin (mitä nyt vähän korotin ääntäni niiden kohdalla...) ;) Ja ihan hyvin oltais päästy ihanneaikaan :)

Hyppyrata olikin sitten vähän hupaisampi juttu. Kaikki esteet (tai ainakin melkeen) kyllä suoritettiin oikeassa järjestyksessä, mutta hylkäyksen saattoi ehkä aiheuttaa se, että pari hyppyä tuli hypättyä väärästä suunnasta. Höh mitä pikkutarkkuutta vaativat, mitäs tekevät niin mutkikkaita ratoja ettei jäykkä nakusteri saa itseään käännettyä esteiden välillä oikeaan suuntaan. Ei ne suuret laivat niin vain käänny... Ohjasin siis ihan miten sattuu ja se näkyi kyllä tuloksesta. Källillä oli nyt kuitenkin korvat hyvin tallella ja vauhtia oli edelleen ihan kivasti. Ja molemmilla oli mukavaa. Ei siis paha päivä :) Mika oli paikalla kuvailemassa, valo vaan ei millään riittänyt tarkkoihin kuviin.


2016606.jpg



2016611.jpg
Siis miten kukaan voi oikeesti juosta tällä tyylillä ja kuvitella menevänsä lujaa???
Ei oo ihmekään jos ei tullut tuloksia :D


Ketku näki eilen ensimmäistä kertaa hevosia. Puks ja puh sanoi pikkukoira ja katseli tarkkaavaisena kavioeläinten kävelyä. Kummallisia otuksia. Seuraavalla kerralla koitetaan päästä lähemmäs tekemään tuttavuutta.

Sisäsiisteys on ollut tosi hyvällä mallilla, kuukauteen (!!!) ei ole tarvinnut siivota yksiäkään pissoja tai kakkoja lukuunottamatta tätä viikonloppua, jolloin leikin tiimellyksessä tuli pari lätäkköä lattialle.  On se viksu otus :)