Lauantaisesta koirakohtaamis-kaaoksesta järkyttyneenä päätin antaa pikkumiehelle oikein shokkihoitoa ja otin sen tänään Jermun mukaan kaverikoiralenkille. Mukana oli tällä kertaa vain 4 koiraa Jermun ja Ketkun lisäksi, mutta kaikki ihan vieraita ja kooltaan 1,5-kiloisesta Luru-chihusta yli 30-kiloiseen Ella-kultsuun. Aluksi jätin omat koirat sivummalle puuhun kiinni ja kävin moikkaamassa porukan uusia kaverikoiria, tämän jälkeen touhuilin Ketkun kanssa pientä istu-maahan juttua vieraiden koirien vieressä (Jermun ollessa yhä sivummalla) ja lopulta mentiin vaivihkaa porukan sekaan. Muutaman sekunnin Kekkuli oli häntä alhaalla ja hieman varuillaan tilanteesta, mutta sen jälkeen alkoikin jo heti haastaa pyrstö pystyssä muita leikkiin. Hienosti siis sujui tällä kertaa :) 

Eilen juoksuteltiin taas Ketkua viestitreenien tyylisesti meidän välillä. Matkaa oli nyt jo n. 40-50 metriä ja maasto aika risukkoista. Yhden kerran otettiin mukaan ihan minimaalinen (n. 5 metrin mittainen) jälkiosuus. Ensin Ketku pysähtyi minun edelliseen lähetyspisteeseen, mutta hyvin pian lähti omatoimisesti hakemaan hajua. Taisi kuitenkin tulla enemmänkin ilmavainun avulla tuulen alapuolelle kiertäen... Nyt tarttis kysyä viisaammilta vinkkiä.. Tästä toisen pään jäljettömiin katoamisesta hämmentyneenä ei meinannut aluksi lähteä enää juoksemaan Oskulle vaan juoksi hullurallia mun ympärillä, mutta lähti taas hyvin matkaan kun vein sen pari metriä eteenpäin ja lähetin siitä. Muuten lähetykset menivät tosi hyvin. Malttaa rauhoittua, mutta lähtee innolla heti kun päästää pannasta irti.


16-viikkoisen strategiset mitat ovat tällä hetkellä järisyttävät 44 cm ja 11,9 kg. En siis saanutkaan medi-korkuista agiliitäjää... ;) Ja hampaita tippuu niin että rapina käy.

Myös Nysä näyttää jatkavan kasvuaan - 300-grammaisesta nyssäkästä on kasvanut jo 5-kiloinen kattimus. Aivojen osuus on ehkä 2 g...